På gång på Kråkebackens biograf

Kassan öppnar 30 minuter innan föreställning.

Fri Entré. Endast medlemmar.


13/11 Abonnerad föreställning: 

Saving Grace


14/11 Surdeg och film!

Som vanligt: Efter surdegsfikat väljer vi någon udda film ur sortimentet!


16/11 Abonnerad föreställning: 

Mama Mia 2 


18/11 Abonnerad föreställning: Kon Tiki


30/11 Önskefilm: Babas bilar  

Kristoffer Enenge kallar alla motorintresserade till biografen!

Jojo använder hushållspengarna för att köpa ny växellåda till sin Cadillac. För att tjäna pengar måste han jobba hos sin svärfar Baba som är bilhandlare. 4/12 Äntligen: Mama Mia 2 FULLBOKAD

Ett måste för alla som gillade Mama Mia 1...


7/12 Hemlig film (Tomas Gustavssons val) FULLBOKAD

Förmodligen något spännande/action...


10/12 Vi uppmärksammar nobeldagen!

Vi firar genom att hedra en nyligen bortgången stor författare som aldrig fick nobelpriset: Arto Paasilinna!

Arto Paasilinna, en av Finlands mest älskade författare, har dött. Han har gett ut ett 40-tal böcker, och var mycket populär - inte minst i Sverige. Här har Paasilinnas verk sålts i över en miljon exemplar. Arto Paasilinna debuterade 1964. Genombrottet kom med "Harens år" 1975. Paasilinna blev känd för att leverera humoristiska skrönor, inte sällan med absurdistiska inslag.

Förmodligen visar vi "Kollektivt Självmord" (om inte skolbiblioteket i Nokia släpper ifrån sig "De hängda rävarnas skog" till denna afton...).


14/12 Julias önskefilm: Inception

Dominick "Dom" Cobb och Arthur är "extractors", som utövar industrispionage med hjälp av en experimentell, militär teknik för att infiltrera det undermedvetna hos sina offer och därigenom extrahera värdefull information genom en delad drömvärld. Julia förklarar resten...


18/12 Håkans önske sci-fi: Dune

Året är 10191. På planeten Dune, även känd som Arrakis, produceras en högt värderad krydda, melange, som universum är beroende av. Urinvånarna på Dune, ett folkslag som kallas Fremen, har förutspått att en Messias, eller Kwisatz Haderach, ska komma och leda dem på ljusets väg. Klanen Harkonnen driver slavarbetare hårt för att producera tillräckligt med melange.